Tilaaminen


Vaihtoehto 1. jos sinulla on jo 3d-malli.

Tarvittavat materiaalit 3d-visualisoinnin aloittamiseen: Valmis 3d-malli toimitettuna 3ds tai c4d-formaatissa. Toimita tekstuurit jpg, png tai tiff-formaatissa.

Lisäksi arkkitehtuurivisualisoinnissa materiaalitiedot kuten maalit: Tikkurila, RR tai RAL-värisävyt. Mielellään myös tontin osoite ja asemapiirros josta käy ilmi visualisoitava kohde. Tiedostot kannattaa toimittaa pakattuna zip-tiedostona. Mikäli paketti on pieni se mahtuu e-mailiin mutta jos tiedosto vaatii enemmän tilaa kannattaa käyttää esimerkiksi wetransfer tiedostonsiirtopalvelua.

Vaihtoehto 2. Jos sinulla ei ole 3d-mallia.

Piirustukset cad-formaatissa esimerkiksi dwg-muodossa ja mielellään pdf-tiedostona. Mielellään myös tontin osoite ja asemapiirros josta käy ilmi visualisoitava kohde. Tiedostot kannattaa toimittaa pakattuna zip-tiedostona.

Hinnat

3d-mallintaminen: 80 €/h

3d-tuotanto (Cinema 4d ja After Effects): 80€/h ja 640 €/pv.

Visualisointi ja renderointi. Pientalot.

alkaen 250€/ulkokuva + alv

alkaen 300 €/sisäkuva + alv

Vaihtoehto 1. 2 kpl visualisointikuvaa saman omakotitalon takapihalta ja etupuolelta yhteensä 500 euroa + alv. Hinta valmiista rakennuksen 3d-mallista.

Vaihtoehto 2. 2 kpl visualisointikuvaa sisätiloista. Esimerkiksi keittiö ja makuuhuone. Hinta yhteensä 600 euroa + alv. Hintaan sisältyy huoneen 3d-mallintaminen.

Korkea rakentaminen. Kerrostalot ja muut yli 1 kerrosta olevat rakennukset.

Hinta: alkaen 450 € / 1 kpl visualisointikuva. Hinta valmiista 3d-mallista.

Hinta ei sisällä 3d-mallintamista. Jos lähtötieto on cad ja 2d-formaatissa niin rakennuksesta pitää tilata mallintaminen erikseen.

Arkkitehtimallintaminen 2d ja cad-piirustuksista

Pientalo a 400€ / kpl

Kerrostalo alkaen 600€ / kpl

Maksuehdot

10 päivää netto. Viivästyskorko 7.00 %