Hyvästi Twitter

Joskus liika on vaan liikaa. Alkoi vaikuttaa siltä, että jos joku asia vie sinulta hermot ja käytät siihen vapaa-aikasi niin sen saa tuhota. Olenkin vaihtanut vapaa-aikani somesta siirtolapuutarhan hoitamiseen, kuntosaliin ja omenoiden poimimiseen. Sosiaalinen media ei korvaa terveyttä eikä ihmissuhteita. Miten älyttömän hyvältä elämä näyttää netissä ei ole tärkeää, koska se on illuusiota. Oikea elämä ei ole illuusiota. Sosiaalinen media aivopesee käyttäjänsä kuvittelemaan, että jos jää siitä vaikka paitsi. Voin kertoa yli kymmenen vuotta twitterin käyttäjänä, että ei jää. Ketään jota et edes tunne kiinnostaa asia kovasti. Oikeat ihmiset jotka ovat elämässäsi keskity niihin eikä niihin joita et ole edes koskaan tavannut.

Pääministerilläkin on Twitter tili. En jaksa enää keskittyä siihen mitä poliitikot kirjoittavat. Oli se vaikka kansanpetos niin ei vain kiinnosta. Niillä jolla on valta tekevät kyllä mitä haluavat. Siinäpähän lampaat vain määkivät. Elämä on liian lyhyt jaettavaksi tuntemattomien kanssa.

Categories:

No Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *