Skrolli-tietokonelehden haastattelu: ”Magic as a Service”

Minua haastateltiin tänä keväänä tietokonelehteen ja juttu on Lumetodellisuuden sisäpiirin toisessa osassa, jonka on kirjoittanut itse Skrolli-lehden päätoimittaja Janne Siren. Otsikkona on ”Hologrammintekijä Oulusta”. Haastattelu on tämän vuoden eli lehden 2021/2 kesänumerossa.

Nämähän taitavat olla liian hypermoderneja ja futuristisia esittelemään mitään liian perinteistä. Ei suinkaan vaan juurikin aivan perinteinen Bliw-saippuafirma oli yksi edelläkävijöistä jolle tehtiin muutamia vuosia sitten uusien pakkausten tullessa animaatioita hologrammilaitteilla. Nämähän ovat todella huomionarvoisia markkinointilaitteita varsinkin, kun niitä näkee yht’äkkiä jossain kaupan kosmetiikka-osastolla tai sampoohyllyssä. Kyseinen saippua-animaatio on varmaankin yksi monimutkaisimmista koskaan tekemistäni yksittäisistä animaatioista, koska siinä on kasvavia mustikanvarpuja joihin kasvaa päihin vielä mustikat ja ne myöskin pyörivät ympäri saippuapulloa.

Hologrammilaitteet sopivat kaikkeen esittelyyn juuri kaupan sampoohyllystä aina tiedekeskukseen asti. Olen tehnyt sisältöä kaikentyyppisiin esityksiin myös tiedekeskuksen arkeologisista merenpohjaisista hylkytavaran kappaleista lähtien. Kokemusta näistä on jo vuosia ja voi hyvinkin olla, että kokemusta on eniten koko Suomessa. Kokemusta sain ulkomailtakin ja olin myös töissä Saksassa firmassa jossa näitä 3d-animaatioita tein useita ja tapasin alan huiput. Tuote tai esiteltävä palvelu voi olla periaatteessa mikä tahansa elektroniikkateollisuuden piirilevystä aina suklaarasiaan asti. Pelkästään passiivinen animaatio ei aina riitä vaan laitteissa voi olla lisänä myös vuorovaikutteisuutta. Haluaisitko brändillesi hieman lisää taikuutta? Lisätietoa palvelut sivulla.

Ota yhteys ja tee tarjouspyyntö: kimmo (at) neo3d.fi

Lisätietoa itse laitteista: https://www.realfiction.com/holographic-displays

Kuvakaappaus artikkelin alusta mutta loput voi lukea oikeasta lehdestä.

Juuri Ilmestynyt Skrolli on ostettavissa lehtipisteestä tai netistä täältä: https://skrolli.fi/digi/

Categories:

No Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *